Translate
 • Социјални Медиуми
  MARJAN-MID | fresh vegetables!
  7215
  home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7215,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

  Селекција

  Широка понуда за разновидни видови на овошје и зеленчук, со флексибилно за промена на видовите и количините според потребите на клиентите.

  Повеќе

  Достапност

  Марјан-Мид откупува и складира одредени количини на овошје и зеленчук и истите се достапни за клиентите во секој момент.

  Повеќе

  Задоволни Клиенти

  Клиентите се секогаш задоволни од високиот квалитет на стоката, брзината со која стоката ке им биде доставена, како и од вниманието кое им се посветува.

  Повеќе

  За Марјан – Мид

  Компанијата „Марјан Мид„ Доо увоз-извоз е компанија во приватна сопственост која е основана 2008 година и до ден денес континуирано расте и напредува во својата област.
  Носечка и главна дејност на компанијата е производство на раноградинарски и градинарски култури ,свеж зеленчук и овошје .
  Компанијата располага со сопствено земјоделско земјиште на кое со 2.5 хектари има сопствен заштитен простор (оранжерии) и исто толку има земјиште со посед на различни земјоделски продукти на отворен простор .
  Со зголемувањето на насадот и инвестирањето во оранжерии се отвори потреба Марјан Мид да направи и инвестира во сопствен магацински простор за пакување на зеленчук и негов откуп кој започна во 2014 година .
  Повеќе