Translate
 • Социјални Медиуми
  MARJAN-MID | За Марјан-мид
  4193
  page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4193,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
   

  За Марјан-мид

  За МАРЈАН-МИД

  Компанијата „Марјан Мид„ Доо увоз-извоз е компанија во приватна сопственост која е основана 2008 година и до ден денес континуирано расте и напредува во својата област.
  Носечка и главна дејност на компанијата е производство на раноградинарски и градинарски култури ,свеж зеленчук и овошје .
  Компанијата располага со сопствено земјоделско земјиште на кое со 2.5 хектари има сопствен заштитен простор (оранжерии) и исто толку има земјиште со посед на различни земјоделски продукти на отворен простор .
  Со зголемувањето на насадот и инвестирањето во оранжерии се отвори потреба Марјан Мид да направи и инвестира во сопствен магацински простор за пакување на зеленчук и негов откуп кој започна во 2014 година .
  Освен со сопствено производство, вршиме и откуп на овошје и зеленчук од свои кооперанти и долгогодишни докажани соработници. Пакувањето се прави според желбите и потребите на купувачите.
  Од 2016 година се инвестира во брендирање на дел од производството и понатамошно проширување на истото.
  • Производство на Зеленчук
  • Производство на Овошје
  • Откуп на Зеленчук
  • Откуп на Овошје

  Што правиме најдобро

  Наши деловни соработници имаме од неколку земји како што се Хрватска Бугарија,Белорусија,Србија и др. И со тоа само покажуваме дека сме секогаш на нивото на професионализмот и градиме доверба со нашите коминтенти со цел да обезбедиме сигурно и навремено доставување на нашите нарачки кон истите .
  Како компанија секојдневно работиме за да подобар имиџ и квалитет и наше мото е „подобро утро за сите „ .
  Нашиот развој не може да биде на тоа ниво ако ние не се грижевме и за нашите соработници , планираме тоа темпо и да го продолжиме со уште подобра соработка со сите инволвирани страни со кој соработуваме .
  Нашите производи и нивната брза експанзија и потрошувачка на пазарот се доказ за нашата доследност кон совршен производ .
  Посетете ја нашата веб страница и запознајте се со сите наши услуги и производи кој ги нудиме .
  Ви благодариме !
  Зеленчук за извоз
  73%
  Зеленчук во Македонија
  27%
  Домати во % од вкупно производство
  74%
  3

  Хектари

  Оранжерии

  25

  Хектари

  на отворено

  Квалитет е секогаш на прво место. Само со квалитет може да се напредува и со усовршување на производството.